Clock & Translate

11 Ιουνίου 2016

Με τον διάολο στα ΙΣΙΑ παλεύεις αδελφέ!

agalma-maxiΜε τον διάολο στα ίσια παλεύεις αυτή την φορά αδελφέ, με τον Σατανά τον ίδιο και με όλα τα ξαμολημένα όργανα του και ας μην το έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει.  Μπορεί να σου ακούγεται τραβηγμένο, ανυπόστατο και αλλοπαρμένο ή ότι άλλο θες,  έτσι ακριβώς όμως θέλει και ο ίδιος να σου ακούγεται και πάνω εκεί ακριβώς ποντάρει. Στην άγνοια, στον φόβο και στην δική σου κατά κόσμον αντίληψη και ακαδημαϊκή “εξυπνάδα”.  

Αυτή είναι όμως η πραγματική αλήθεια. Πρόσεχε πολύ αδελφέ, γιατί όσο εσύ συνεχίζεις να αντιλαμβάνεται την περίσταση με τον δικό σου τρόπο και όσο αναλόγως επιλέγεις να την αντιμετωπίζεις, ολοένα και  περισσότερο εσύ θα συνεχίζεις να βιώνεις την προσωπική σου αδυναμία και  ανημπόρια  αντιμετώπισης της και να παραδέχεσαι ολοένα και πιο αργοπορημένα, την παντελή σου αρχική άγνοια περί της πραγματικής ουσίας της περίστασης.
Δες τι γίνεται γύρω μας αδελφέ, δες πως βαλλόμαστε από πανταχόθεν. Η Αγία Σοφία μετετράπη σε Τζαμί, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έθεσε θέμα «Τσαμουριάς», τα Σκόπια Μακεδονίας, η Τουρκία Θράκης, το Νάτο στο Αιγαίο και τα νερά του διεθνή ύδατα, πρόσφυγες παντού, κοράκια μαλώνουν για τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα δάση, τα αρχαία και τις ακρογιαλιές σου, η επίσημη Εκκλησία ανύπαρκτη,  οι ιεράρχες αυτής  συμπροσεύχονται με τον Πάπα, οι σταυροί από τα σχολεία καθαιρούνται, η προσευχή καταργείται, η ιστορία αλλοιώνεται, η οικονομική κρίση έχει φτάσει πλέον στο ρεύμα, στο πετρέλαιο, στα συσσίτια και στο ψωμί και από ότι καταλαβαίνεις η επίθεση είναι σε όλα τα επίπεδα. Μας την “πέφτουν από παντού” κοινώς και ένας ένας μας μονάχος και τηλεκατευθυνόμενος φτάνει στο χείλος του γκρεμού, έτοιμος να αφεθεί παντελώς στις βουλές και το έλεος του ακατανόμαστου, έτοιμος για την βουτιά προς το αέναο κενό.
Αποτέλεσμα εικόνας για Με τον διάολο στα ΙΣΙΑ παλεύεις αδελφέ!
Kαι ταυτόχρονα, οι γλοιώδεις “ερπετόσκεπτόμενοι” πολιτικοί καθώς και οι δαιμόνιοι “Πίκοι  Απίκοι” δημοσιογράφοι της φρ-ουτοπίας της Ελλάδας, έχοντας πλήρη αίσθηση της κατάστασης, συνεχίζουν να μας βομβαρδίζουν καθημερινώς, μιλώντας ακατάπαυστα για προαπαιτούμενα δόσεων και για ισοδύναμα ακρωτηριασμών,  για να μην τεθεί σε λειτουργία ο υπερψηφισμένος κόφτης. Να μην μπει κόφτης σε τι εν τέλει; Και για ποιά ισοδύναμα μιλάνε τελικά;  
Ποιο μπορεί να είναι εν τέλει το ισοδύναμο της Αγίας Σοφίας και ποιο του Παρθενώνα;
Ποιό μπορεί να είναι το ισοδύναμο της Ορθοδοξίας  και  ποιο της Ελλάδας;
Ποιο είναι  το ισοδύναμο της Μακεδονίας, ποιο της Θράκης και ποιο του Αιγαίου;
Ποιο είναι  το ισοδύναμο Αγίου Όρους, ποιο της Πάτμου και ποιο της Τήνου;
Ποιο είναι το ισοδύναμο  των αρχαίων ελληνικών, της ιστορίας και ποιο της γενοκτονίας; 
Ποιο το ισοδύναμο της οικογένειας και ποιο της παιδείας;
Ποιό το ισοδύναμο της φτώχειας και ποιό του πλούτου;                 
Ποιό το ισοδύναμο του  ονείρου, της  φιλοδοξίας  και ποιο της  ντροπής;                         
Ποιό το ισοδύναμο της αγάπης, του μίσους και ποιό της ελευθερίας;    
Ποιό είναι  το ισοδύναμο του θανάτου,  ποιό της ζωής και ποιο της ψυχής τελικά;
Σε ρωτάω στα ίσια αδελφέ!  Ποιο μπορεί να είναι τελικά το ικανό αυτό ισοδύναμο; Ποιος μπορεί να είναι αυτός  ο “σοφός” ή ποιά αυτή η δήθεν ικανή “επιτροπή σοφών”, που θα μπορέσει να κοστολογήσει κιόλας όλα αυτά;
Σχολιάστε:

Blogger Widgets