Clock & Translate

09 Ιουνίου 2016

#ΟΡΓΗ #ΘΥΜΟΣ – Τώρα αρχίζουμε… Μήνυμα προς όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ


150Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας.

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς γιατί βλέπω πως τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν πολύ και η αριστερή χούντα έχει σκοπό να ξεκινήσει την εξόντωση των Ελλήνων, ξεκινώντας φυσικά από εμάς.

Η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα φίλοι μου είναι να ξυπνήσουμε την οργή και το θυμό των Ελλήνων.
Να τους εξοργίσουμε, όχι απλά να τους ξεσηκώσουμε.
Να τους θυμώσουμε και όχι απλά να τους αφυπνίσουμε.
Η εποχή της αφύπνισης τελείωσε.
Ο χρόνος που μας έχει μείνει είναι πολύ λίγος.
Ή θα ξεσηκώσουμε ΣΗΜΕΡΑ τον Έλληνα ή τα λέμε πάλι σε 400 χρόνια…
Η Ελλάδα μεταναστεύει…
Η χώρα σε μερικούς μήνες θα έχει αλλοιωθεί εθνολογικά
Η χώρα διαλύεται…

Την επόμενη εβδομάδα με τη λήξη της απεργίας των δικηγόρων τα κοράκια περιμένουν να κατάσχουν 250.000 πρώτες κατοικίες. Δεν μιλάω για τράπεζες. Δεν μιλάμε για τα λαμόγια που έπαιρναν δάνεια και δεν τα πλήρωσαν ποτέ, αλλά για ανθρώπους που οφείλουν στην εφορία και τους κατάσχουν τρώγλες των 40-80 τετραγωνικών έναντι πινακίου φακής, που εν τέλει ούτε το χρέος τους δεν καλύπτει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο και να συνεχίσουν να χρωστούν. 200.000 τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν κατασχεθεί από τον Απρίλη. Όχι του Χ και Ψ εφοπλιστή, αλλά του μπάρμπα δίπλα και της γιαγιάς για ποσά των 80 και 100 ευρώ, στερώντας το φαγητό και τα φάρμακα.

Φίλοι μπλόγκερς.
Σας εκλιπαρώ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΥΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Φίλοι μπλόγκερς, προσέξτε τι και πως το γράφετε. Προσέξτε πολύ. Στέκονται στη γωνιά και περιμένουν να κάνουμε το λάθος και να μας περάσουν χειροπέδες. Από χθες που ανέβασα ένα άρθρο και ζητούσα από τους Έλληνες να αφήσουν το θυμό και την οργή τους, δέχθηκα μηνύματα ακόμα και για μηνύσεις για «πρόκληση σε διέγερση» όπως μου το είπαν…


Κατάλαβες φίλε;
Έχουν φτιάξει νόμος που αν καλέσεις τους Ελληνες να ρίξουν την κυβέρνηση τότε είναι πρόκληση σε διέγερση και κινδυνεύεις με κλείσιμο και βραχιολάκια.

Οπότε δεν «προκαλέσουμε σε διέγερση». Απλά θα τους θυμώσουμε και το dna μας, το επαναστατικό ξέρει τι να κάνει. Και όταν οι Έλληνες θυμώσουν και εμείς δεν θα τους έχουμε «προκαλέσει σε διέγερση» τότε θα τους γαμήσουμε ότι έχουν και θα έχουμε και το νόμο μάλιστα μαζί μας.

ΕΞΟΡΓΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΥΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΥΓ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΜΠΡΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.

Σχολιάστε:

Blogger Widgets