Clock & Translate

06 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ: ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ


Αξίζει πραγματικά να ακούσετε τη συνέντευξη, στο τέλος του κειμένου.

Να μας ζήσεις Κοκκαλάκη μας!!!
http://kapagriniou.files.wordpress.com/2011/10/untitled2-kokkalakis.jpg?w=300&h=186 
Σε πληρώνουν να τα λες αυτά; Κάθε μέρα λέμε, «τα ακούσαμε όλα, πάει τελείωσε» και μέχρι να περάσει το 24ωρο βρίσκεται και ένας απίθανος να ξεστομίσει την ηλιθιότητά του!


Γκεστ σταρ σήμερα ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας κ. Θ. Κοκκαλάκης, που για να δικαιολογήσει τις επιθέσεις ανδρών των ΜΑΤ κατά δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ τι είπε ο αθεόφοβος: «Όταν ένας αστυνομικός βλέπει έναν δημοσιογράφο μπροστά του, όχι συγκεκριμένα αυτόν που βρίσκεται εκεί, αλλά μόνη η παρουσία του δημοσιογράφου μπορεί να του θυμίσει συναισθηματικά καταστάσεις και περιπτώσεις όπου θεώρησε ότι έτυχε άδικης μεταχείρισης από τα Μέσα Ενημέρωσης”. Και εσένα σε πληρώνουν να αυτοδικείς; Τι λες βρε αθεόφοβε που πρέπει μετά από αυτό αν υπάρχει υπουργός (Παπουτσή για σένα λέμε), που δεν υπάρχει να σε θέσει σε καθεστώς υποχρεωτικής εφεδρείας μεχρί να συνταξιοδοτηθείς.

Δηλαδή ο αστυνομικός ως ένας απλός πολίτης, ανεκπαίδευτος σε τέτοιες καταστάσεις έχει το δικαίωμα της αυτοδικίας. Δηλαδή κ. Κοκκαλάκη μας ο άνθρωπος που πληρώνουμε για να υπερασπιστεί το νόμο, τον γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι και παρανομεί. Απαγορεύεται ή όχι η αυτοδικία κ. Κοκκαλάκη μας ή η πράξη ενός αστυνομικού σε εν θερμώ ψυχική κατάσταση δικαιολογείται… Δεν θα έπρεπε κύριε Κοκκαλάκη μας οι συνάδελφοί σας να μπορούν να συγκρατούν τα νεύρα τους. Αν δεν μπορούν αυτοί γιατί ζητάτε από τους απλούς πολίτες να το κάνουν. Ή δικαιολογείτε και κάθε πολίτη που έχει συλληφθεί αδίκως, όταν βρεθεί απέναντι σε έναν αστυνομικό να του ρίξει και ένα μπουκέτο, όπως έπραξε ο άνανδρος μπάτσος σας στην γυναίκα φωτορεπόρτερ! 

Για επίλογο ας θαυμάσουμε όλοι μαζί το βιογραφικό αυτού του σοφού ανδρός και ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί: ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Aστυνoμικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Κοκκαλάκης Γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας το έτος 1967. Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 29-04-1985. Την 30 Ιουνίου 1993, εξήλθε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Σ.Α.Ε.Α.) με το βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄, με βαθμό πτυχίου 17,915 (ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ). Την 23.06.2006, αποφοίτησε από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, με βαθμό μεταπτυχιακού τίτλου 20,000 (ΑΡΙΣΤΑ). Την 04.12.2009 τοποθετήθηκε στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και από την 18.03.10 ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του.

Από: svou69ra


Σχολιάστε:

Blogger Widgets